Van de Beckenkamp
Image default
Auto's en Motoren

Snelheidsborden die weggebruikers confronteren met hun snelheid

Wilt u graag de verkeersveiligheid verhogen, bijvoorbeeld op een plek waar vaak te hard wordt gereden? Dan is het plaatsen van digitale snelheidsborden een efficiënte oplossing. Deze borden confronteren voorbijgaande weggebruikers namelijk met hun snelheid. Zo zullen bestuurders die per ongeluk te hard rijden hun snelheid aanpassen naar de geldende limiet. De bestuurders die bewust te hard rijden, worden geconfronteerd met de mogelijkheid om een bekeuring te ontvangen voor te hard rijden. Ook zij zullen hierdoor vaak hun snelheid aanpassen. Zo heeft u het gedrag van weggebruikers positief beïnvloed zonder dat daar al te veel tijd, geld en moeite aan te pas komt.

Eenvoudig verplaatsbare digitale snelheidsborden

Het voordeel aan digitale snelheidsborden, is dat u deze eenvoudig en snel installeert. Hierdoor kunt u ze op meerdere plekken inzetten, maar het is uiteraard ook mogelijk om op een bepaalde plaats permanent zo’n digitaal bord te plaatsen. Zeker wanneer u voor de borden van Actime gaat, kiest u voor een veelzijdige oplossing van vooraanstaande kwaliteit. De snelheidsborden van deze specialist gaan namelijk lang mee en beschikken over betrouwbare meetapparatuur voor uiterst nauwkeurige metingen. Daarnaast kan deze apparatuur meer dan alleen de snelheid van voorbijgaande weggebruikers meten. Er is namelijk ook apparatuur die de hoeveelheid verkeer en de intensiteit hiervan meet. Zo krijgt u waardevol inzicht in de verkeerssituatie op een bepaalde locatie. De verzamelde gegevens kunt u vervolgens gebruiken om de verkeerssituatie te verbeteren en nog veiliger te maken.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is met de snelheidsborden en meetapparatuur van Actime? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers van dit verkeerstechnisch bureau. Zij vertellen u graag meer over de opties die u heeft en adviseren u waar nodig om tot een oplossing te komen die uitstekend op uw situatie aansluit. Ook beantwoorden ze eventuele vragen die u heeft. Zo heeft u alle informatie die nodig is om de juiste keuze te maken voor uw toepassing.