Bent u in het bezit van een luifel of een tent en is deze helaas door omstandigheden kapot gegaan? Bent u om deze reden op zoek naar een professioneel bedrijf dat een tentreparatie voor u kan realiseren? Zoekt u dan niet te lang verder. Zeilmakerij C. Witte is hier namelijk de aangewezen partner voor. Zij zijn dé specialist op het gebied van zeil- en tentreparatie. Geen klus is te klein of te groot voor hen. Wilt u daarom dit bedrijf inschakelen voor een tentreparatie? Dat is een zeer goede keuze. De deskundige medewerkers van dit bedrijf weten precies hoe ze uw tent het best kunnen repareren.

Geniet van een tent die als nieuw is

Op het moment dat u uw tent aan Zeilmakerij C. Witte overlaat aan reparatie, weet u één ding zeker: uw tent is weer als nieuw na een zorgvuldige tentreparatie. Is een raam van de tent toe aan reparatie? Doet de rits het niet meer? Behoeft uw tent nieuwe slikranden of pezen? Het is allemaal mogelijk wanneer u de professionals inschakelt van dit bedrijf. Als tentenmaker hebben zij veel kennis van tenten en zeilen. Ze beschikken over een veelzijdige afdeling als het gaat om reparaties, met een ruim aanbod aan apparatuur. Voor zowel laswerk als stikwerk zit u hier goed.

Ook voor verandazeilen zit u hier goed

Naast reparaties aan tenten kunt u hier ook terecht voor de aanschaf van verandazeilen. Verandazeilen sluiten open gedeeltes van een veranda of terrasoverkapping flexibel af. Ideaal dus als u met minder goed weer ook lekker buiten wilt zitten. Wilt u meer weten over tentreparaties of verandazeilen? Neem dan gerust eens contact op met een van de deskundige medewerkers van Zeilmakerij C. Witte. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Ook voor het beantwoorden van eventuele vragen staan zij voor u klaar.

 
 

Theme by HermesThemes

Copyright © 2021 Van de Beckenkamp. All Rights Reserved