Van de Beckenkamp
Image default
Hobby en vrije tijd

Marvel figures kopen? Ga naar deze winkel/ webshop!

Wil je Marvel figures kopen? Of andere nerdy artikelen van onder andere Star Wars, Harry Potter en DC? Ga naar Nerds like us! in Delft of bestel de artikelen via de webshop. Het bedrijf is in 2018 opgericht en is dus nog volop in ontwikkeling. Iedere week komen er nog nieuwe producten bij. De klanten mogen ook zelf hun ideeën aandragen, waardoor het assortiment alleen maar verbeterd wordt.

Ontdek hier het ruime assortiment met Marvel merchandise

Bij de winkel in Delft kun je terecht voor enorm veel verschillende nerdy producten. Niet alleen kun je er Marvel figures kopen, er bestaan ook tassen, T-shirts, portemonnees en knuffels in de thema’s van allerlei verschillende games, films of series. Voor elke ‘nerd’ is er dus wel iets te vinden. Ook kun je terecht in de webshop, zodat je vanuit het hele land de tofste nerdy producten kunt bestellen.

Deze winkel staat bekend om de service

Nerds like us! staat bekend om zijn goede service, niet alleen in de fysieke winkel, maar ook in de webshop. Bij klachten of vragen kun je altijd bij de medewerkers terecht. Je kunt altijd binnenlopen in de fysieke winkel, of online je vraag stellen of klacht indienen via de e-mail of WhatsApp. En natuurlijk is bellen ook altijd nog mogelijk. Bovendien is het personeel erg vriendelijk. Bij de winkel kun je veel meer dan puur Marvel figures kopen. Het doel is om je een zo goed mogelijke winkelervaring te bieden, waardoor je met een grote glimlach en het juiste product de deur uitloopt of het winkelmandje afrekent.

Het is ook mogelijk om je producten te retourneren indien gewenst

Mocht je nu niet tevreden zijn met de producten die je hebt gekocht of besteld, dan heb je 14 dagen de tijd om deze retour te melden. Daarna heb je nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk terug te sturen. Bijna alle producten kunnen worden geretourneerd – mits nog ongebruikt. Alleen etenswaren en producten die vies kunnen worden, denk aan oortjes of 18+-artikelen, zijn enkele uitzonderingen.

https://nerdslikeus.nl/