Van de Beckenkamp
Image default
Hobby en vrije tijd

De waarheid achter astrologische voorspellingen

De waarheid achter astrologie

Het is een internationaal bekend feit dat van beroemdheden – met bijvoorbeeld horoskop Widder tot politici tot gewone mensen, iedereen op een bepaald moment in hun leven de astrologische voorspellingen heeft geraadpleegd om hun toekomst te kennen. In elk deel van de wereld tonen mensen vertrouwen in verschillende vormen van toekomstige leestechnieken. Numerologie, Tarotkaarten, Indiase astrologie, Chinese astrologie enzovoort. Namen zijn talrijk, vormen zijn ontelbaar en heel veel technieken worden gebruikt, maar elke band met een rode draad van bezorgdheid en nieuwsgierigheid naar de toekomst. Dus wat zijn deze astrologische voorspellingen en hoe beïnvloeden ze ons leven? Zijn ze effectief of is het gewoon een ander middel om mensen voor de gek te houden? Wat is het verschil tussen numerologie en astrologie? Wat is beter?

Vragen zijn ontelbaar en de zoektocht naar antwoorden is sterk. Dit artikel is niets meer dan een poging om een paar van deze vragen effectief te beantwoorden.

Astrologische voorspellingen zijn een spiegelbeeld van de mogelijkheden in de toekomst. Het is ook een weerspiegeling van ons verleden en heden. Astrologie Voorspellingen hebben veel wortels, elk met een ander middel om de sterren te bestuderen, waarbij elk probeert een relatie te vinden achter het heden en de toekomst, elk op zoek naar middelen om de mensheid te helpen. Wat nu betreft, zou ik de voorspellingen van de Numerologie en de voorspellingen van de astrologie volgens de Indiase astrologie bespreken.

Numerologie

Numerologie, de wetenschap van getallen en hun impact op het menselijk leven is een algemeen middel om de toekomst te voorspellen, aangeboren vermogens van een individu te identificeren en compatibiliteitsniveaus tussen mensen te controleren. Numerologie begrijpen is veel eenvoudiger en daarom hebben numerologie voorspellingen in de afgelopen tijd aan populariteit gewonnen. Voor jaarlijkse voorspellingen wordt ons magische getal voor het komende jaar berekend. De vibraties van dit gepersonaliseerde nummer worden dan gekoppeld aan de vibraties van het nieuwe jaar en er worden voorspellingen gedaan. Andere nummers die prominent aanwezig zijn in numerologie zijn het bestemmingsnummer, aardnummer en naamnummer. Details zoals je volledige geboortedatum, alfabetten in je naam, enz. Worden in beschouwing genomen bij het berekenen van numerologische voorspellingen.

Indiase astrologie is de oudste vorm van astrologie – voor bijvoorbeeld horoscoop Stier – met zijn basis in de oude Veda’s. Met eeuwenlange ervaring, onderzoek en analyse is het de meest authentieke en vertrouwde manier om astrologische voorspellingen te doen. De volledige studie is gebaseerd op geboortekaarten. Een geboorte horoscoop, bv.  of , is niets anders dan een astrologische signatuur die duidelijk de positie van de planeten op het moment van geboorte aangeeft. Op basis van de geboortedetails van een persoon zoals zijn geboortetijd, geboorteplaats en geboortedatum, bereidt een astroloog een geboortekaart voor en leest deze grafiek verder om meer te weten te komen over de verschillende aspecten van zijn leven. De taal van de planeten is daarom het best te interpreteren door Vedische astrologen. Dit is weer een enorme oceaan van kennis waar elk aspect van het menselijk leven kan worden bestudeerd.

Gezondheid astrologie is een van de vitale vleugels van de Indiase astrologie die ruime aandacht trekt. Voorspellingen van de astrologie van Sternzeichen weerspiegelen de mogelijke gezondheidsproblemen of medische problemen waarmee een persoon in het leven te maken kan krijgen. Het is opmerkelijk om te weten dat elke planeet en elk huis in de geboortehoroscoop verschillende delen lichaamsdelen bestuurt, waardoor transiterende planeten, malefische planeten en zwakke huizen kunnen leiden tot zorgen over de gezondheid. Gratis astrologie voor de gezondheid per geboortedatum kan inzicht geven in de medische condities waar een persoon mee te maken heeft. Het aannemen van de juiste astrologische remediërende maatregelen kan in grote mate helpen. Verschillende Yantras en edelstenen kunnen je helpen kritieke ziekte te bestrijden. Dan zijn er gunstige data en tijd wanneer een bepaalde medische cursus moet worden gestart om optimale resultaten te krijgen.

Er zijn veel meer gebieden van de astrologie zoals carrière, financiën en relatie. Een gedetailleerde studie van elk kan ons helpen geplande, corrigerende en zelfverzekerde stappen te zetten voor een betere toekomst.

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/