Van de Beckenkamp
Image default
Hobby en vrije tijd

Volg musicalles en ontdek je creatieve talent

Kinderen houden van sporten, maar ook van spelen. Daarom is het niet gek dat steeds meer kinderen lid zijn van een sportclub én een muziekschool of andere creatieve instelling. Hier wordt hun creativiteit geprikkeld en ontdekken ze hun verborgen talenten. Een van de lessen die steeds populairder wordt, is musicalles. Dit komt natuurlijk door het grote succes van diverse musicals. Denk bijvoorbeeld aan Sister Act, The Lion King en Soldaat van Oranje. Kinderen raken betoverd door de magie van zang, dans en acteren en willen net zo goed worden als hun idolen. Dan is het niet gek dat ze graag op musicalles willen. Daar leren ze immers alle kneepjes van het vak en maken ze veel plezier met leeftijdsgenootjes.

Voor elke discipline een speciale docent

De Gooische Muziekschool organiseert musicallessen voor kinderen van verschillende leeftijden. De kinderen krijgen les van docenten die hun discipline heel goed kennen. Dat betekent dat ze niet één docent hebben, maar een aparte leraar of lerares voor zang, dans en acteren. Hierdoor krijgen ze les van de allerbeste in het vak en ontwikkelen ze hun talenten optimaal. Dat verdient toch ieder kind?

Een gevarieerd aanbod aan lessen

Naast musicalles kun je op deze school nog veel andere soorten lessen volgen. Niet ieder kind heeft immers hart voor muscial, maar de meeste kinderen zijn wel graag muzikaal bezig. Muziek maken is leuk en ook nog eens heel leerzaam. Bij De Gooische Muziekschool kun je onder andere de volgende lessen volgen:

  • Muziekles (instrumentaal)
  • Zangles
  • DJ-les

Daarnaast is het zelfs mogelijk om te spelen in een popband! Kun je dus goed zingen of een instrument bespelen? Sluit dan aan bij de band met jouw leeftijdsgenootjes.

Grijp deze mooie kans!

Droom jij ervan om artiest te worden? Deze school kan je klaarstomen voor een vakopleiding in de culturele sector. Meld je dus aan bij deze school en zet je eerste stap naar een mooie carrière. Die kans laat je toch niet lopen?

https://www.degooischemuziekschool.nl/